Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rijvaardigheidstraining

15 april 2017 @ 09:00 - 15:30

Zaterdag 15 april  organiseren we alweer voor de 18e  keer onze eigen Rijvaardigheidstraining. Net als voorgaande jaren hebben we voor deze dag de bij velen inmiddels bekende instructeurs van de motorpolitie Theo Verkamman en Rob Schotel kunnen ‘strikken’. De ervaring, die Rob en Theo inbrengen vanuit hun beroep, staan garant voor een leerzame dag voor zowel de minder ervaren als doorgewinterde motorrijder.

De dag start ’s morgens om 09.00 uur in het bedrijfsrestaurant van Koks Milieu en Voertuigtechniek aan de Diamantweg 1 in Alkmaar.

Na de kennismaking met de instructeurs én elkaar volgt –uiteraard onder het genot van koffie/thee- eerst een theoretisch deel, waarin o.a. een aantal praktijkoefeningen voorbereid worden, en er alle gelegenheid is vragen te stellen over van alles en nog wat aangaande wet- en regelgeving, motorrijden, verkeer en inzicht. Na de ‘spraakwaterval’ van Theo en Rob is het tijd om de theorie om te zetten in de praktijk, dus op de motorfiets en laat die vloeiende ‘achtjes’, slalom, keren-op-de-weg, et cetera maar zien!

Na de lunch, die door onze vaste cateraar verzorgd zal worden, zullen de oefeningen zich vooral richten op de techniek van het beheerst remmen en uitwijken.

Als afsluiting volgt dan nog een evaluatie, waarin een ieder zijn ervaringen, op- en aanmerkingen kwijt kan. 

De kosten voor deze dag bedragen slechts € 45,= p.p. Hierbij is inbegrepen koffie/thee, de lunch en een certificaat, dat bij inlevering bij de verzekeringsmaatschappij kan leiden tot een extra korting op de jaarlijkse premie! Ook is het mogelijk deze dag met een duopassagier mee te maken. In dat geval geldt voor de duopassagier een gereduceerd tarief van € 20,=.    

Het aantal deelnemende motoren voor deze dag is op verzoek van Theo en Rob beperkt tot maximaal 16 opdat een ieder voldoende aandacht van de instructeurs krijgt. Uiteraard geldt bij inschrijving het principe: “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”! Verder geldt uiteraard dat deelname voor eigen risico is. Maar laat dit laatste je niet afschrikken, want er zullen beslist geen acrobatische toeren van je verwacht worden.

Tenslotte, inschrijven kan op de volgende manieren:

  • E-mail:  tervoort@planet.nl
  • Telefonisch:     06 5199 6832   (Aad Tervoort)
  • Of dit formulier
  • Inschrijfformulier Rijvaardigheids Training

    Mijn gegevens:

Gegevens

Datum:
15 april 2017
Tijd:
09:00 - 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

Koks Group
Diamantweg 1
Alkmaar, Nederland
+ Google Maps

Organisatoren

Theo Welten
Aad Tervoort