Agenda

Activiteiten gepland voor het jaar 2023.

Het programma voor 2023 hebben we aangepast vanwege een aantal opmerkingen van leden en we hebben geprobeerd om hier zoveel mogelijk gehoor aan te geven.

Wat is er dan veranderd;

  • Geen lange vakantie meer

We zagen al voor Corona maar ook het afgelopen seizoen dat er minder animo was voor de vakantie. We begrijpen dit ook wel omdat de vakantie toch vaak 10 dagen was en dat betekend veel vrije dagen opnemen. En motorrijden is leuk maar je wilt toch ook wel met je eigen gezin op vakantie en dan wordt het toch wel een beetje duur en kost het veel vrije dagen. We hebben er dan ook voor gekozen om voor het seizoen 2023 de vakantie eruit te halen en hier een lang weekend van te maken (vrijdag t/m maandag)

  • We gaan meer op zondag rijden

Afgelopen seizoen waren bijna alle 1-daagse ritten op zaterdag. Dit betekende dat veel mensen niet mee konden omdat er gewerkt moest worden.

  • Eendaagse ritten worden “voor ieder wat wils”

Er waren een aantal leden die de ritten vaak te lang vonden en we hebben leden die de ritten vaak te kort vonden. We hebben nu een XXL rit (meer dan 200 km) en alleen een ochtend en alleen een avondrit

Zoals jullie gewend zijn zullen we per “activiteit” een aparte mail gaan sturen waarna je jezelf kan inschrijven en de aanbetaling kan doen.

De data`s zijn inmiddels wel bekend en dat is wel handig om je “vrije” dagen voor 2023 te plannen.

Hieronder vind je de eerst volgende activiteiten van ons chapter.

En hier alvast de link naar inschrijfformulier

Let op pas inschrijven nadat je de nieuwsbrief van Events hebt ontvangen waar in staat wanneer je kan inschrijven.

 Activiteit
Geen activiteiten gevonden