Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Duitslandweekend VOL!!!

24 augustus 2018 - 26 augustus 2018

Evenement Navigatie

Het laatste weekend is bij Hotel Lingemann in Wallenhorst in het Teutenburgerwald. Deze omgeving en hotel is voor sommige leden al bekend omdat de themareis Wereld Oorlog II hier heeft overnacht en in de omgeving gereden. De recensies waren prima en dat is dan ook precies de reden waarom we hier graag naar toe gaan.

DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT.

Het Teutenburgerwald wordt ook wel “De 1000 motorbochten” genoemd. Het Teutenburgerwald is een bergrug die van het laagste punt bij Bevergern in oostelijke en zuidoostelijke richting oploopt naar het hoogste punt, de Barnacken (446 m) bij Horn-Bad Meinberg. Het woud strekt zich uit over de deelstaten Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen. De bergrug heet van oorsprong de Osning. Deze naam is echter aan het begin van de 19e eeuw gewijzigd als gevolg van (naar nu blijkt vermoedelijk onjuiste) interpretaties van het verslag van de Slag bij het Teutoburgerwoud, de veldslag in het jaar 9 waarbij het Romeinse leger werd verslagen door de Germaanse veldheer Arminius. Deze slag, ook wel de Saltus Teutoburgiensis genaamd, vond plaats bij een plaats die de Teutoburg werd genoemd. Het is maar dat je het weet.

Arrangement:

  • 2x overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijt buffet
  • 2 x een dagmenu.
Richtprijs € 150,-
Aanbetaling: € 60,-

Deze prijs is per persoon voor bovenstaand arrangement, o.b.v. een verblijf in een tweepersoonskamer, inclusief toeristenbelasting en stalling motor.

Inschrijving voor vrijdag 26 januari 2018 via het inschrijfformulier

Gegevens

Begin:
24 augustus 2018
Einde:
26 augustus 2018
Website:
http://www.hotel-lingemann.de/page/de/home.php

Locatie

Alkmaarse Poort
Omval 72
Alkmaar, 1812 NB Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.alkmaarsepoort.nl

Organisator

Events
E-mail:
events@coastriderschapter.nl