Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Great Relay 2021

12 juni @ 08:00 - 17:00

The Great Relay

Zet jij je in voor The Great Relay? Of beter nog: rij je mee?

Je bent H.O.G. lid geworden om met gelijkgestemde vrienden geweldige avonturen te beleven en je liefde voor Harley-Davidson te delen. Dat kan deze zomer grootser dan ooit! Op 21 mei slaan 25.000 H.O.G. leden van 90 chapters in 13 landen de handen ineen.

The Great Relay is een waanzinnig avontuur van 14 weken, 13 landen, 90 chapters en 15.000 kilometer. In maar liefst 90 etappes rijden de chapters de gloednieuwe Harley-Davidson® Pan America™ vanuit Londen naar Luxemburg, door de Benelux en Duitsland naar de Noordkaap en uiteindelijk via Engeland en Ierland terug naar Londen .Er zijn zelfs nog  gespreken bezig om ook de Pan Amerika nog door te laten rijden en dan te eindigen op het grote HOG treffen in faak am see.

En wij als de Coastriders Alkmaar doen ook mee!!!

Great, greater, greatest
Iedere etappe is een openbare ride-out. Startpunt is altijd de lokale H-D-dealer. Het aan die dealer verbonden H.O.G. chapter zet een geweldige route uit die eindigt bij de volgende H-D-dealer. Op zaterdag 12 juni 2021 nemen wij de Pan America™ bij  onze dealer Westcoast Motors  in ontvangst van het Corridorchapter.

Op Dinsdag 15 juni zullen wij de Pan Amerika naar de dealer in Amersfoort gaan brengen. Daar zullen we ontvangen worden door het Rock City Chapter.

Natuurlijk hopen we dat jij erbij bent en dat je zoveel mogelijk vrienden, familieleden en rijmaten meebrengt! Meer informatie over hoe dit precies gaat verlopen, wordt later via de nieuwsbrief gecommuniceerd.

Ben je erbij?
Door mee te rijden krijg je de kans om kennis te maken met de nieuwe Harley-Davidson Pan America zelf, én kun je je steentje bijdragen voor Two Wheels For Life. (hier meer info).

The Great Relay steunt deze hulporganisatie, die in Afrikaanse landen motoren inzet als transportmiddel voor gezondheidszorg. Zo bieden ze maar liefst 47 miljoen mensen meer of betere toegang tot gezondheidszorg, waaronder COVID-19-vaccins.

Meerijden (en doneren) dus!

Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen voor de hoogste fundraisers, zoals een trip naar Afrika om het werk van Two Wheels met eigen ogen te zien. Ook zijn er mooie prijzen voor de chapters die gezamenlijk het meeste geld ophalen!

Wij hebben ook onze eigen chapter ”SPAAR” pot: H.O.G Coastriders Alkmaar (thegreatrelay21.com)

Zo kom je op onze persoonlijke donatiepagina, waarop jij met het chapter geld kunt inzamelen en/of doneren.

The Great Relay heeft alles in zich om een onvergetelijk avontuur te worden. Meer info over de route, de deelnemende dealers en chapters en de nieuwe Harley-Davidson Pan America vind je op www.thegreatrelay21.com.

Gegevens

Datum:
12 juni
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

West Coast Motors
Madame Curiestraat 6
Alkmaar, 1821 BM