Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zuid Tirol

31 juli - 9 augustus

Evenement Navigatie

We gaan richting Zuid-Tirol, op 31 juli vertrekt er een trein vanuit Düsseldorf richting Innsbruck. Voor deze reis is plaats voor maximaal 22 motoren.

We willen dit Event anders gaan invullen dan jullie gewend zijn. Er zal meer van de deelnemer zelf worden verwacht. Verzamelen kan op de dag van vertrek bij het station in Düsseldorf. Hier gaan de motoren en de bestuurders op de nachttrein richting Innsbruck.

Degene die niet met de trein willen reizen, kunnen zelf naar Innsbruck rijden en daar op zaterdag 1 augustus in de ochtend aansluiten bij de groep. De groep rijdt daarna naar het eerste hotel. We logeren in 2 verschillende hotels.

De reisdagen zullen we als groep samen rijden. Dit betekent vanaf Innsbruck naar het 1e hotel. De dagen dat we in het hotel verblijven hebben we routes gemaakt die gereden kunnen worden. We hebben er voor gekozen om dit niet met de hele groep te gaan doen omdat het vaak bergpassen welke druk bezocht zijn en gereden worden door vele toeristen. Ook zullen we in de restaurants en andere mooie plekken niet altijd met 30 personen terecht kunnen ( hoogseizoen). Op woensdag vertrekken we naar het 2e hotel. Dat hotel ligt op de bergpas Stelvio op een hoogte van 1900 meter.

Hier kun je mooie ritten maken maar er ook voor kiezen om met de lift nog een stapje hoger te gaan. Avonds zullen we altijd gezamenlijk dineren.

Dus kort samengevat:

Mooie reis waar je kunt kiezen om met de trein heen en/of terug te gaan.

* Waar jezelf heen en/of terug kan rijden (Innsbruck- thuis).

* Waar je zelf bepaalt of je een dagje even wat anders gaat doen.

* Waar je zelf bepaalt met wie je gaat rijden.

* Waar mooie routes voor elke dag gemaakt worden.

* Waar je elke avond met de groep samen dineert.

Belangrijk:  Enige bergrijvaardigheid is ZEKER gewenst.

 

Gegevens

Begin:
31 juli
Einde:
9 augustus
Evenement Categorie:

Locatie

Oostenrijk