H.O.G. Worldwide

De Harley Owners Group® (H.O.G.) is een in 1983 door Willy G. Davidson opgerichte club van enthousiaste Harley-Davidson bezitters. Bindende factor is de passie die leden beleven, niet alleen voor de motorfietsen van het merk, maar ook voor de bijpassende kenmerkende levensstijl. Het H.O.G. lidmaatschap stelt leden in staat om de avontuurlijke Harley-Davidson droom samen te beleven en biedt hen toegang tot toertochten, evenementen en voordelen die speciaal zijn afgestemd op Harley-Davidson bezitters.

Leden
Kopers krijgen bij aanschaf van een nieuwe Harley-Davidson via het officiële dealerkanaal een H.O.G. lidmaatschap cadeau, voor de duur van één jaar. Daarna kan het membership tegen betaling worden verlengd.

Chapters
De H.O.G. is onderverdeeld in verschillende regionale “Chapters”, die altijd zijn verbonden aan hun sponsor: de lokale officiële Harley Davidson dealer. Er zijn in totaal zo’n 1.400 H.O.G. Chapters, gezamenlijk tellen deze wereldwijd ruim een miljoen leden, waarvan 100.000 in Europa en 8.000 in de Benelux.

Events
Door de chapters worden met regelmaat voor de eigen leden zogenaamde Events georganiseerd. Veel Chapters verzorgen daarnaast ook, alleen of in samenwerking met andere regionale Chapters, andere bijeenkomsten die  toegankelijk is voor overige H.O.G. members, ongeacht hun verwantschap met het lokale Chapter. Zo kenmerken de Chapters zich doorgaans als gastvrij en vormen zij een vertrouwd honk voor iedereen met hartstocht voor Harley-Davidson.