Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Openingsrit

Nog niet bekend

Traditioneel rijden we tijdens de openingsrit een relatief korte route in verband met de temperatuur.  

Voorjaarsweekend

Raalte

We gaan natuurlijk weer een mooi en gezellig weekend voor jullie proberen te organiseren. Het is elk jaar weer een uitdaging om wat leuks te bedenken. Voor dit jaar hebben we, tenminste dat denken wij, wel weer wat leuks gevonden. We gaan logeren in Raalte. De gemeente Raalte ligt in de provincie Overijssel en in

Polderrit

De Woeste Hoogte, Bovenkarspel Peperstraat 38, Bovenkarspel

Ontdek hoe mooi de Noordoostpolder en de Flevopolders zijn.  Prachtige natuur en wildbeheer, mooie boerderijen, uitgestrekt landschap en vooral ook veel windmolens voor de o zo geliefde groene stroom.

Luilak tunnelrit

Nog niet bekend

Deze rit begint om 06.00 uur. Dus de dag ervoor vroeg naar bed.  

Nachie slapen in Limburg

Nog niet bekend

Het is een event met 1 overnachting. We vertrekken op zaterdag 3 juni en zullen via een rit langs de rivieren en uiterwaarden richting Limburg gaan. We gaan overnachten in hotel restaurant De Roosterhoeven in Roosteren. Zondag 4 juni toeren we terug via België naar Noord Holland.

Dagrit met barbecue.

Nog niet bekend

Waar we precies heen rijden weten we nog niet maar wel dat we tussen de middag lekker gaan BBQ-en.

Midzomeravondrit

Nog niet bekend

Midzomeravondrit, het is vandaag de langste dag van het jaar. We zullen de zon onder zien gaan onderweg. Dus zorg dat je verlichting in orde is.

Lang weekend Duitsland

Nog niet bekend

Duizenden motorfietsen en niet alleen uit Noordrijn-Westfalen zijn hier te bewonderen. Motorclubs, veel getatoeëerde mannen en vrouwen maar ook veel gezinnen vermaken zich samen op deze prachtige locatie. Natuurlijk is er ook een geweldig podiumprogramma met live muziek en entertainment. Het event wordt dit jaar al voor de 27 ste keer georganiseerd dus de organisatoren

Dagrit naar de Wadden.

Nog niet bekend

De rit zal ons naar de Waddeneilanden brengen. Dus lekker motorrijden en een stukje varen.